Junior Consultant/Trainer

36 HBO Ravenstein

Wat doet de Junior consultant/trainer?

Als junior consultant ben je ambassadeur van PTC Groep. Je werkt onder leiding van een (senior) consultant op diverse opdrachten bij onze opdrachtgevers binnen het sociale domein en speciaal onderwijs.

De senior consultant begeleidt de projectgroep bij het vaststellen van strategische keuzes, het uitwerken van methodische werkwijzen voor arbeidsontwikkeling, functiecreatie en bij de inzet van ondersteunende softwareapplicaties en tools. De junior consultant ondersteunt de senior consultant hierbij.

De junior consultant/trainer richt zich daarnaast op het in-trainen van de gewenste werkwijze bij opdrachtgevers en het coachen van medewerkers op de werkvloer. Met als doel  onze methodische werkwijze te borgen voor arbeidsontwikkeling en functiecreatie  bij onze opdrachtgevers.

Het streven is dat je tweemaal per week op kantoor bent in Ravenstein, verder werk je op locatie bij opdrachtgevers.

Bedrijfsprofiel PTC Groep

PTC Groep is het kenniscentrum voor duurzame arbeidsontwikkeling en de inclusieve arbeidsmarkt. Onze vernieuwende blik op arbeidsontwikkeling heeft als startpunt dat iedereen talent heeft en zich kan ontwikkelen. We staan voor een methodische aanpak en kijken naar mogelijkheden. We creëren banen met aantoonbare meerwaarde voor werkgevers. Het uiteindelijke doel: meer duurzame doorstroom naar passend werk.

Hoe we dit doen?

We zijn een sparringpartner voor onze klanten op alle niveaus om doorstroming, passende banen en duurzame plaatsing op de arbeidsmarkt te realiseren. Met onze eigen methodiek en ondersteunende applicatie, bieden wij een totaaloplossing voor ontwikkeltrajecten en praktijkleren. We richten ons op de overheid, onderwijs, ontwikkelbedrijven en ondernemers.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Personato. Reageer snel! We sluiten de procedure zodra we een geschikte kandidaat gevonden hebben.

0478 - 630 930 info@personato.nl
Direct solliciteren