Partnership PTC Werkstap en Jobport zorgt voor totaaloplossing 

PTC-Werkstap bieden een totaaloplossing voor het begeleiden, ontwikkelen, certificeren en bemiddelen van kandidaten naar passend werk in het sociaal domein.

Jobport ontwikkelt software waarmee kandidaten inzicht krijgen in hun loopbaan, kansen op de arbeidsmarkt en op basis van skills gematcht worden naar passend werk. Door de inzet op zelfregie en het slim online verbinden van mens en werk draagt Jobport bij aan het realiseren van een uniforme werkgeversbenadering en meer duurzame uitstroom.

Door de samenwerking kunnen we jou nu een totaaloplossing geven. Met aan de ene kant onze eigen software waarmee je kandidaten doelgericht kan ontwikkelen naar werk en het methodisch ontwikkelen en benaderen van werkgevers. En aan de andere kant een oplossing waarmee het begeleiden en bemiddelen van kandidaten efficiënter wordt. Samen werken we aan de gedeelde ambitie om iedereen in het sociaal domein duurzaam te begeleiden naar passend werk.

Wil jij graag meer weten over deze totaaloplossing? Neem dan contact met mij op om de opties te bespreken. We denken graag met je mee over hoe jij het maximale haalt uit deze samenwerking. Je kunt me bereiken via a.wijnakker@ptcgroep.nl of 06-39267697.

Maak een vrijblijvende afspraak.