PTC Werkstap ISO 27001 gecertificeerd

Binnen PTC Werkstap is informatiebeveiliging een belangrijk aandachtspunt. De informatiebeveiliging is te herleiden naar drie beveiligingsprincipes: Beschikbaarheid, Integriteit en vertrouwelijkheid. De ISO27001 norm is een wereldwijde erkende norm op het gebeid van informatiebeveiliging met als doel om deze beveiligsprincipes zeker te stellen.

In 2021 is PTC Werkstap gestart om zijn informatiebeveiliging te laten certificeren volgens de ISO27001 norm.

IPA Bedrijfsmanagement heeft PTC Werkstap geholpen bij het opzetten en implementeren van een informatiebeveiligingsmanagementsysteem (ISMS) met als doel het informatiebeveiligingssysteem te laten voldoen aan de ISO27001 norm zodat hiermee de veiligheid en kwaliteit van onze producten en dienstverlening nog beter is geborgd.

PTC Werkstap is in juni 2022 ISO 27001 gecertificeerd door Duijnborgh Certification. Duijnborgh onderscheidt zich van andere certificerende instellingen door zich volledig en uitsluitend tot te leggen op normeringen die te maken hebben met ICT.

Met dit mooie resultaat borgen we kwaliteit en realiseren we samen met gemeenten, ontwikkelbedrijven, onderwijstelingen en ondernemers gezamelijke ambities: Een inclusieve arbeidsmarkt met ontwikkel- en doorstroommogelijkheden voor iedereen.

Verder praten?

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen, maak dan vrijblijvend een afspraak. Samen met jou kijken wij graag naar de mogelijkheden.