PTC WERKSTAP OPNIEUW ERKEND VOOR LOONWAARDEBEPALING

Blik op Werk heeft de audit loonwaardebepaling met succes uitgevoerd bij PTC Werkstap. Het digitale platform in Werkstap en de training voldoen aan alle voorwaarden en kwaliteitseisen. Hiermee is PTC Werkstap (her)gecertificeerd voor loonwaardebepaling.

PTC Werkstap ondersteunt klanten op drie manieren met Loonwaarde bepaling:

  1. Training loonwaarde deskundige, met specifiek aandacht voor functiecreatie banen.
  2. Flexibele schil voor uitvoering van loonwaarde metingen.
  3. Loonwaarde module in Werkstap met koppelplatform voor o.a. loonwaarde administratie.

Training Loonwaarde deskundige
PTC Werkstap leidt professionals op als loonwaarde deskundige. De training is uniek doordat we werken met praktijkvoorbeelden en specifiek aandacht hebben voor loonwaarde meting bij functiecreatie banen. Dit is voor veel klanten belangrijk omdat doelgroepen kwetsbaarder worden en plaatsingen steeds vaker gericht zijn op enkele taken in plaats van functies.

Flexibele schil
Veel klanten ervaren capaciteitsproblemen waardoor er achterstand is voor loonwaarde bepalingen. Dit leidt tot onvrede bij werkgevers en tevens extra administratie. PTC Werkstap ondersteunt met de uitvoering van loonwaarde bepalingen. We zijn de flexibele schil van onze klanten waardoor loonwaarde bepalingen efficiënt worden uitgevoerd en knelpunten worden opgelost.

Loonwaarde module in Werkstap
Werkstap biedt een loonwaarde module. Deze module kan gekoppeld worden met andere softwarepakketten. Voor gemeente Amsterdam wordt de loonwaarde module gekoppeld met PinkRoccade. De loonwaarde deskundige kan de uniforme loonwaarde meting uitvoeren in Werkstap met behulp van de loonwaarde tool. De loonwaarde tool begeleidt door de stappen uit de uniforme loonwaarde meting, signaleert als onderwerpen niet zijn ingevuld en controleert ingevoerde gegevens. Werkstap genereert direct de uniforme loonwaarde rapportage. De rapportage en loonwaarde gegevens worden opgeslagen in Werkstap en automatisch verstuurd aan PinkRoccade voor o.a. verwerking van de loonwaarde subsidie.

VERDER PRATEN?

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak of stel je vraag aan je PTC Werkstap consultant. Samen met jou kijken wij graag naar de mogelijkheden.