Onze samenwerkingspartners

Finestri

Finestri is een ervaren en betrouwbare speler op het gebied van subsidiemanagement. In samenwerking met Finestri verzorgen wij voor onze klanten het gehele subsidieverwervingsproces. Dit betekent kansen identificeren, bewuste keuzes maken om subsidietrajecten in te zetten en een sterke focus op de administratieve verantwoording om de toegekende subsidiegelden maximaal te benutten. Onze subsidiespecialisten zijn goed in hun vak, betrokken en hebben specifieke kennis van de sociale sector en subsidiethema’s.

Breda
+31 85 065 80 08

Hogeschool Arnhem Nijmegen

De hogeschool Arnhem Nijmegen, Frans Nijhuis Stichting en PTC werkstap hebben de eerste en enige opleiding in Nederland ontwikkeld waar HR-professionals, werkgevers, ondernemers en arbeidstoeleiders samen worden opgeleid met als gezamenlijk doel: organisaties (meer) inclusief maken. Tijdens de opleiding leer je met en van elkaar en elkaars perspectieven. Aan het eind van deze opleiding heb je een concreet advies en implementatieplan om een organisatie (meer) inclusief te maken. Je leert, je doet, je hebt impact!

Arnhem
+31 24 353 05 00

PTC Groep

PTC Groep is een moderne netwerkorganisatie met gespecialiseerde partners op gebied van Mens&Organisatie Ontwikkeling. Binnen de groep wordt gebruik gemaakt van elkaars kerncompetenties en specifieke oplossingen. Zo bieden we een duidelijke meerwaarde voor onze klanten.

Ravenstein
085 - 3038 137

Unitracer

Unitracer is dé specialist op het gebied van ICT oplossingen. Zij werken samen met ons aan (door)ontwikkelen van Werkstap.

Lochem
0573 - 258 581

Stichting Vakbekwaamheid Horeca

SVH heeft als kerndoel het vergroten van de vakbekwaamheid in de horeca. Samen met partners uit het horecaonderwijs en bedrijfsleven ontwikkelt SVH (digitale) leermiddelen en lesmethodes voor het (mbo-)onderwijs, opleiders en ondernemers. SVH waarborgt kennis door het afnemen van examens en geeft inzicht in het opleidingsaanbod voor de horeca. Zo leveren zij een bijdrage aan de aansluiting van het horecaonderwijs op het bedrijfsleven, dragen we bij aan vernieuwing en vergroten wij de vakbekwaamheid in de branche.

Zoetermeer
088 - 050 1500

MKB GW

tekst over MKBGW

Ravenstein
085 - 303 8137

2Bimproved

2Bimproved is specialist in het  doelmatig leren door organisaties, ofwel in het systemisch leren, ofwel in ‘De Lerende Organisatie’.

Zij werken daarbij op basis van de 5 disciplines van Peter Senge (grondlegger) en met hulp van onze praktische aanpak DPP2.

Het team beschikt daarnaast over allerlei aanvullende expertise rond deelgebieden in zowel de profit als nonprofit sector.

Wezep
+31621244332

ORGB

Inmiddels bestaat ORGB Opleidingen al 11 jaar en draagt een steentje bij als sociaal opleidingsinstituut in de wereld van het mbo-onderwijs. Ontstaan uit de passie voor onderwijs en met de intentie om daadwerkelijk iets te kunnen betekenen voor studenten met een tekort op de arbeidsmarkt of vanuit het beroep.

Linne
047 - 5600077

Frans Nijhuis Stichting

Disworks is een kennis- en onderzoekscentrum dat als doel heeft de arbeidsmarktpositie van mensen met een beperking te verbeteren. Hiervoor ontwikkelt, implementeert en toetst oprichtster dr. Brigitte van Lierop beleid en uitvoering. Met passie en kennis werkt zij aan de inhoud bij verschillende projecten. Als onafhankelijk adviseur en onderzoeker, maar ook als manager, projectleider, als projectadviseur en meewerkend voorman.

Maastricht
+31651813690

Pinkroccade

Met onze software maakt de burger steeds meer gebruik van selfservice. Hij heeft regie over zijn eigen situatie. Hiermee besparen gemeenten tijd en middelen. Deze kunnen gemeenten weer inzetten voor de burger die iets extra’s nodig heeft.

De software van Pinkroccade koppelt de informatie van verschillende beleidsterreinen aan elkaar. Gemeenten hebben hierdoor meteen een integraal klantbeeld. Pinkroccade helpt je graag verder met de oplossingen: CiVision Samenlevingszaken, iSamenleving, Zorg voor Jeugd, Hosting, iParticipatie en iNzicht Sociaal domein.

s'-Hertogenbosch
088 - 1101500

Jobport

Jobport ontwikkelt software waarmee kandidaten inzicht krijgen in hun loopbaan, kansen op de arbeidsmarkt en op basis van skills gematcht worden naar passend werk. Door de inzet op zelfregie en het slim online verbinden van mens en werk draagt Jobport bij aan het realiseren van een uniforme werkgeversbenadering en meer duurzame uitstroom.

Eindhoven
088 - 1440100

CED Groep

De beste kansen voor ieder kind. Dat is wat stichting CED-Groep drijft. Samen met professionals in onderwijs, kinderopvang en gemeenten komen zij al ruim een halve eeuw tot duurzame oplossingen voor actuele vraagstukken. Als non-profit organisatie ontwikkelen zij inspirerende leermiddelen en geven zij betekenisvolle professionalisering en effectieve begeleiding. CED-Groep verbindt de kennis van professionals in het veld met haar brede expertise en innovatiekracht. Het resultaat? Hoge opbrengsten en duurzame impact op de ontwikkeling van kind en professional. Daar doen ze het voor.

Rotterdam
010 - 4071599

Blijf op de hoogte!